Home » Ons verhaal

Ons verhaal

Ons doel

Wij willen dat mooie producten en diensten worden verkocht omdat een bloeiend bedrijf, welvaart brengt
Stress wegnemen bij onze klanten zodat we doelen gemakkelijker ‘in flow’ en met plezier kunnen behalen
We willen mensen met verkooptalent helpen hun werkelijke (verkoop)potentieel te benutten

Als sales outsourcing-bedrijf zien we onze klanten als partners. We ondersteunen ze door hun verkopen te vergroten en hun stress te minimaliseren. Dat geeft ze gemoedsrust omdat ze sales als ‘done’ kunnen beschouwen!

Home » Ons verhaal

Waarom ‘Peace of Mind’

‘Sales. Consider it Done’ creëert ‘Peace of Mind’

Onze klantpartners kunnen stress minimaliseren door hun salesfunctie te vereenvoudigen. Onze verkoopresultaten zijn precies wat u verwacht: gezonde groei van de salesactiviteiten, solide nieuwe verkoopkanalen en een hoge convergentie van verkoopdeals! Klantenpartners krijgen een voorspelbare uitvoering van de salesfunctie gebaseerd op een wederzijdse langetermijnverbintenis.

Skondras zorgt voor gemoedsrust door het minimaliseren van stress. Want al onze klantpartners hoeven alleen maar te doen waar ze goed in zijn: op hun core business focussen. Precies zoals wij dat doen met onze core business: beschouw uw sales als ‘done’!

Visie van Skondras

Onze visie

Onze visie is meer verkopen en minder stress door outsourcingpartners het idee te geven van ‘Sales: Consider it done.’
Verkoop is cruciaal voor elk bedrijf. Goede producten en diensten leveren is gewoon niet genoeg. Ongeacht hun goede bedoelingen zijn veel organisaties gericht op het leveren van geweldige producten en diensten en niet op het verkopen daarvan. We creëren welvaart door bedrijven te helpen hun producten en diensten te verkopen. Het is onze passie uw producten en diensten te verkopen. Daar worden we enthousiast van.

Ons verhaal

Growing sales and minimizing stress

Skondras is in 2001 opgericht door Stijn Skondras. Na verloop van tijd heeft het bedrijf diverse verkoopadviesbureaus, talenten- en contact- & supportbedrijven opgericht in heel Europa. Met zijn nieuw geconsolideerde team heeft Stijn de visie van Skondras gecreëerd van stijgende verkopen en minimale stress door ‘onze partners’ het idee te geven van gemoedsrust door ‘Sales’: Consider it done.’ Stijns team heeft deze visie gebaseerd op drie eenvoudige marktinzichten en overtuigingen:

Het leveren van goede producten en diensten is gewoon niet genoeg:
Ongeacht hun goede bedoelingen zijn veel organisaties gericht op het leveren van geweldige producten en diensten en niet op het verkopen daarvan.

Sales data-intelligence en machine learning zijn een must:
Verkoopinnovatie en -transformatie bepalen de winnaars en de verliezers.

Talent van wereldklasse maakt het grote verschil:
Talent is een voorwaarde, want kopers worden steeds slimmer en zijn eerder en beter geïnformeerd.

Blog

Gratis te downloaden: whitepaper over sales anno nu

Whitepaper over sales outsourcing

Hoe zorgt u ook voor meer winst?

Traditionele verkooptechnieken worden steeds minder effectief; ga mee met de nieuwste ontwikkelingen!
Lees het in het gratis whitepaper