Home » Ons verhaal

Ons verhaal

Ons doel

Wij willen dat mooie producten en diensten worden verkocht omdat een bloeiend bedrijf, welvaart brengt.
Wij willen stress wegnemen bij onze klanten zodat we te samen doelen gemakkelijker ‘in flow’ en met plezier kunnen behalen
We willen mensen met salestalent helpen hun werkelijke (verkoop)potentieel te benutten

Als sales outsourcing-bedrijf zien we onze klanten als partners. We ondersteunen ze door hun verkopen te vergroten en hun stress te minimaliseren. Dat geeft ze gemoedsrust omdat ze sales als ‘done’ kunnen beschouwen!

Home » Ons verhaal

Waarom ‘Peace of Mind’

‘Sales. Consider it Done’ creëert ‘Peace of Mind’

Onze klanten kunnen stress minimaliseren door hun salesfunctie te vereenvoudigen. Onze verkoopresultaten zijn precies wat u verwacht: gezonde groei van de salesactiviteiten, solide nieuwe verkoopkanalen en een hoge convergentie van verkoopdeals! Klanten krijgen meer gestructureerde uitvoering van het salesproces en daarmee ook een betere voorspelbare omzet.

Skondras zorgt voor gemoedsrust door het minimaliseren van stress. Al onze klanten hoeven alleen maar te doen waar ze goed in zijn: op hun core business focussen. Precies zoals wij dat doen met onze core business: beschouw uw sales als ‘done’!

Visie van Skondras

Onze visie

Onze visie is meer omzet te genereren en minder stress voor onze klanten,zodat ze  ‘Sales: Consider it done’ ten volle kunnen ervaren.
Verkoop is cruciaal voor elk bedrijf. Goede producten en diensten leveren alleen is niet genoeg. Ongeacht hun goede bedoelingen zijn veel organisaties gericht op het leveren van fantastische producten en diensten en niet per se op het verkopen daarvan. Wij creëren welvaart door bedrijven te helpen hun producten en diensten beter te verkopen. Het is onze passie uw producten en diensten te verkopen. Daar worden we enthousiast van.

Ons verhaal

Growing sales and minimizing stress

Skondras is in 2001 opgericht door Stijn Skondras. Na verloop van tijd heeft het bedrijf diverse verkoopadviesbureaus, talenten- en contact- & supportbedrijven opgericht in heel Europa. Met zijn nieuw geconsolideerde team heeft Stijn de visie van Skondras gecreëerd van stijgende verkopen en minimale stress door ‘onze partners’ het idee te geven van gemoedsrust door ‘Sales’: Consider it done.’ Stijns team heeft deze visie gebaseerd op drie eenvoudige marktinzichten en overtuigingen:

Het leveren van goede producten en diensten is gewoon niet genoeg:
Ongeacht hun goede bedoelingen zijn veel organisaties gericht op het leveren van geweldige producten en diensten en niet op het verkopen daarvan.
Sales data-intelligence en machine learning zijn een must:
Verkoopinnovatie en -transformatie bepalen de winnaars en de verliezers.
Talent van wereldklasse maakt het grote verschil:
Talent is een voorwaarde, want kopers worden steeds slimmer en zijn eerder en beter geïnformeerd.

Blog

Gratis te downloaden: whitepaper over sales anno nu

Whitepaper over sales outsourcing

Hoe zorgt u ook voor meer winst?

Traditionele verkooptechnieken worden steeds minder effectief; ga mee met de nieuwste ontwikkelingen!
Lees het in het gratis whitepaper

Menu