Sterke producten leveren is niet voldoende om succesvol te zijn

Bedrijven zien verkoop als deel van hun core business. Skondras gaat hiermee akkoord maar de realiteit is vaak anders. Ongeacht de goede bedoelingen zijn de meeste bedrijven bezig met het verbeteren en leveren van producten of diensten. Niet met het verkopen hiervan. Leads genereren, cross- and upselling, klant retentie zijn sales begrippen waar objectieven aan gekoppeld worden maar zelden worden deze objectieven behaald. Dit levert continu stress op.

Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Voor de bedrijven betekent dit producten en diensten ontwikkelen en leveren. Voor Skondras betekent dit uw producten en diensten verkopen en hierdoor uw stress verminderen. De juiste flexibele sales methode, de juiste sales specialisten, het juiste moment en intensiteit zorgen voor een succesvolle verkoop.

Sales talenten van wereldklasse maken het verschil

De innovatie in sales gaat razend snel. Denk aan data intelligence, machine learning. Deze innovaties hebben 1 ding nodig dat een wereld van verschil maakt, nl. sales talenten.

Mensen gebruiken de innovaties én maken het verschil.

Een rapport van McKinsey bevestigt onze stelling. Bedrijven met het juiste sales profiel op de juiste plaats zijn succesvoller. Het louter inhuren van sales talenten is niet voldoende. Je moet deze talenten continu opleiden on the job. 65% van hetgeen dat ze on the job leren blijft bij terwijl dit bij klassikale opleidingen slechts 10 tot 32% is. Voor vele bedrijven is dit een struggle.

Onze “Sales. Consider it done” methode is een partner oplossing waarbij Skondras steeds de beste sales methode toepast, met de juiste mensen, op het juiste moment en met de juiste intensiteit. Skondras staat hierbij langs de klant om telkens de beste sales resultaten te behalen.

Sales werkt 24/7!

Er zijn geen vakantiemomenten in sales tenzij u geen activiteit meer heeft.

Van 1 januari tot en met 31 december moet uw sales ondersteuning optimaal zijn. Denk aan lead generatie, up- en cross selling, klantentevredenheid, contactgegevens verifiëren, klantenrelaties versterken, productaanbod verbeteren, analyse van de markt en de concullega’s, aanpassen van de sales methode, sales opleidingen,…

Wij wensen u een optimale verkoop!

Deel dit bericht

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Gerelateerde berichten

B2B leads opvolgen: onze 5 tips

U bent druk bezig met het genereren van leads. Maar hoe zorgt u voor de juiste opvolging? De opvolging maakt of breekt het verdere contact met uw lead en zorgt er al dan niet voor...

B2B leads genereren? 5 praktische tips!

Het genereren van voldoende (en kwalitatieve) B2B leads is één van de grootste uitdagingen voor marketing en sales. Zonder leads geen klanten! Worstel jij ook met B2B leadgeneratie? In deze blog delen wij 5 praktische...

Formulier