Skondras en Smart Profile bundelen krachten

De twee marketingbedrijven Smart Profile en Skondras slaan de handen ineen. Smart Profile levert B2B-marketingdata, Skondras neemt de lead generatie voor zijn rekening. Door de twee expertises samen te voegen geniet de klant van een optimaal eindresultaat. De twee bedrijven werkten in het verleden al eerder samen.

Strategische samenwerking

Smart Profile verzamelt, structureert en levert B2B-marketingdata in de Benelux. Deze informatie bezorgt klanten inzicht in hun marktpotentie, verrijkt CRM data waardoor marketing- en salesprocessen verder worden geoptimaliseerd. Natuurlijk is het ook de bedoeling dat deze data wordt geactiveerd. Skondras beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in lead generatie: de juiste sales pitch én mensen.

De twee bedrijven vonden elkaar twintig jaar geleden al, maar tekenen nu ook effectief de lijnen uit voor een structurele strategische samenwerking. ‘Telemarketing is een vak apart. Wij zochten een partij die gespecialiseerd is op dit gebied om aan de stijgende vraag van onze klanten te voldoen. Het op- en afschalen van capaciteit is en blijft een uitdaging, zeker in deze overspannen arbeidsmarkt. Groot voordeel is dat Skondras in de Benelux actief is en we daarmee ook Benelux-campagnes kunnen uitvoeren’, zo verklaart CEO Michiel Alkemade van Smart Profile de reden van de samenwerking.

Klant profiteert van betere service

Door de krachten te bundelen profiteert de klant voortaan van een nog betere dienstverlening. De twee bedrijven vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ook CEO Stijn Skondras van Skondras benadrukt de toegevoegde waarde van de samenwerking. ‘Deze intense samenwerking verloopt heel vlot, want we kenden en vertrouwden elkaar al. We doen beiden waar we erg goed in zijn. Dit leidt tot betere eindresultaten voor onze klanten. De twee diensten, data en lead generatie, zijn immers aan elkaar verbonden.

‘Hoe dat verloopt in de praktijk? Een succesvolle campagne begint met het bepalen van de juiste doelgroep en contactpersonen. Daarna volgt de benadering via telefoon, email en social connects waaruit hoog kwalitatieve afspraken en interessante informatie voortvloeien. De expertise van Skondras en de datakwaliteit van Smart Profile vormen hierbij de perfecte synergie waarbij de klant één aanspreekpunt houdt.

De klant geniet van meer continuïteit in de dienstverlening dankzij de juiste inzichten, analyses en telemarketing. Dat leidt uiteindelijk tot relevante leads.

 

Wil jij weten hoe Skondras jouw organisatie kan helpen met het behalen van je salesdoelstellingen? Neem contact op voor een vrijblijvende brainstorm.

 

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!