Skondras neemt het Duitse Marketingfaktur over

Op 1 september 2022 neemt de dienstverlener in verkoopoutsourcing SKONDRAS het Duitse Marketingfaktur GmbH uit Mönchengladbach over.

Marketingfaktur is al 8 jaar actief in de B2B-sector op het gebied van sales outsourcing. De nadruk ligt op diensten zoals telesales en het genereren van leads via outbound telefonie, verkoopadvies, alsmede opleiding en coaching. De communicatiediensten van Marketingfaktur zullen in de toekomst niet langer worden aangeboden. In plaats daarvan ligt de nadruk uitsluitend op de diensten lead generation, klantenservice (telefoon, e-mail, chat, sociale media), uitbesteding van commerciële profielen en verkoopadvies. Op die manier biedt SKONDRAS gerichte synergie-effecten.

SKONDRAS blijft zich richten op groei en internationalisering en ondersteunt zijn kleine, middelgrote en grote klanten in België, Nederland, Duitsland, Servië, Spanje, Engeland, Frankrijk, Italië en Polen. Deze overname maakt het mogelijk de synergieën tussen de Europese dochterondernemingen te vergroten, aangezien SKONDRAS zowel lokale als internationale bedrijven ondersteunt.

SKONDRAS richt zich op de ontwikkeling van de commerciële vaardigheden van haar medewerkers, zodat taken met een hogere kwaliteit kunnen worden uitgevoerd, medewerkers trots zijn op hun persoonlijke ontwikkeling en resultaten en klanten tevreden zijn over de geleverde diensten.

Over SKONDRAS

SKONDRAS is een van de grootste dienstverleners op het gebied van sales outsourcing in Europa. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Stijn Skondras en beschikt over gespecialiseerde medewerkers. Hiertoe behoren lead generation teams, specialisten op het gebied van klantenservice, recruiters, commerciële medewerk(st)ers die ingehuurd kunnen worden en verkoop consultants.

De belangrijkste diensten van de onderneming omvatten:

  • Leads genereren (afsprakenbeheer)
  • Klantenondersteuning (telefoon, e-mail, chat, sociale media)
  • Outsourcen van commerciële profielen, werving en selectie
  • Verkoopadvies

 

Met deze overname zet SKONDRAS consequent een nieuwe stap op weg naar internationalisering.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Waarom is klantenservice zo belangrijk?

De belangrijkste troef van jouw bedrijf zijn natuurlijk jouw klanten. Je hebt daarom niet alleen een strategie nodig om nieuwe klanten binnen te halen, maar ook een om ze vast te houden en transformeren tot...

5 situaties waarin je extern verkoopadvies kunt gebruiken

Voor de meeste bedrijven is sales van levensbelang. Als je team geen deals kan sluiten, dan drogen je inkomsten gauw op. Een ervaren sales consultant kan je verkoopprocessen radicaal herzien en je voorzien van het...

Hoe Sanela zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers

Als team coach customer service zorgt Sanela Music ervoor dat haar medewerkers (agents) en klant tevreden zijn. Via Skondras werken ze voor een grote energieleverancier die actief is op de Belgische markt. Klanten van deze...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!