Skondras neemt het Duitse Marketingfaktur over

Op 1 september 2022 neemt de dienstverlener in verkoopoutsourcing SKONDRAS het Duitse Marketingfaktur GmbH uit Mönchengladbach over.

Marketingfaktur is al 8 jaar actief in de B2B-sector op het gebied van sales outsourcing. De nadruk ligt op diensten zoals telesales en het genereren van leads via outbound telefonie, verkoopadvies, alsmede opleiding en coaching. De communicatiediensten van Marketingfaktur zullen in de toekomst niet langer worden aangeboden. In plaats daarvan ligt de nadruk uitsluitend op de diensten lead generation, klantenservice (telefoon, e-mail, chat, sociale media), uitbesteding van commerciële profielen en verkoopadvies. Op die manier biedt SKONDRAS gerichte synergie-effecten.

SKONDRAS blijft zich richten op groei en internationalisering en ondersteunt zijn kleine, middelgrote en grote klanten in België, Nederland, Duitsland, Servië, Spanje, Engeland, Frankrijk, Italië en Polen. Deze overname maakt het mogelijk de synergieën tussen de Europese dochterondernemingen te vergroten, aangezien SKONDRAS zowel lokale als internationale bedrijven ondersteunt.

SKONDRAS richt zich op de ontwikkeling van de commerciële vaardigheden van haar medewerkers, zodat taken met een hogere kwaliteit kunnen worden uitgevoerd, medewerkers trots zijn op hun persoonlijke ontwikkeling en resultaten en klanten tevreden zijn over de geleverde diensten.

Over SKONDRAS

SKONDRAS is een van de grootste dienstverleners op het gebied van sales outsourcing in Europa. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Stijn Skondras en beschikt over gespecialiseerde medewerkers. Hiertoe behoren lead generation teams, specialisten op het gebied van klantenservice, recruiters, commerciële medewerk(st)ers die ingehuurd kunnen worden en verkoop consultants.

De belangrijkste diensten van de onderneming omvatten:

  • Leads genereren (afsprakenbeheer)
  • Klantenondersteuning (telefoon, e-mail, chat, sociale media)
  • Outsourcen van commerciële profielen, werving en selectie
  • Verkoopadvies

 

Met deze overname zet SKONDRAS consequent een nieuwe stap op weg naar internationalisering.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!