Haal sales expertise in huis en behaal een maximaal rendement uit uw sales

Breng uw sales naar een hoger niveau met Skondras Sales Outsourcing. Door onze salesaanpak maken wij van uw verkoopteam een efficiënter sales team. Kennis maken met ons? Neem contact op of vraag een vrijblijvende brainstorm aan. 

Telefonische prospectie is in de B2B een efficiënte manier om relatief snel hoog kwalitatieve afspraken te hebben én informatie te krijgen die erg waardevol is om prospectie op af te stemmen. Wij gebruiken 3 componenten: een sterke sales pitch, een eigen database en de juiste mensen. Welke lead generatie doen wij voor u?

De klantendienst kunt u gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Het voordeel is dat u flexibel kunt op- en afschalen in verschillende talen.

Ambitie zonder een strategisch plan levert niets op. Een goed sales plan omzetten in daadwerkelijke actie en leren uit resultaten levert een efficiënte sales organisatie op basis van feiten.

Nood aan extra ervaren sales medewerkers, maar beschikt u niet over de tijd en resources om de juiste sales specialist te vinden? Wij wel! Als sales recruitment consultant hebben wij alles in huis om de perfecte match te vinden!
Welke sales profielen kunt u bij ons inhuren?

Wij optimaliseren uw salesproces

Wie resultaten wil halen uit sales, moet elke stap in het salesproces goed uitvoeren. Skondras ondersteunt bij elke stap!

Groeien door Sales Outsourcing

 Heeft u kwalitatieve sales leads nodig?
 Wenst u leads om te zetten naar klanten?
 Wilt u een klantvriendelijke klantendienst?
 Bent u op zoek naar de juiste accountmanager, commerciële binnendienst medewerkers, sales manager of een sales director?
 Wenst u  uw salesaanpak aan te passen aan de omstandigheden?
 Wilt u flexibel kunnen op-en afschalen?
 Wenst u een klankbord met een sales specialist met ervaring in vele sectoren?

Profiteer van de kennis van onze Sales Professionals, met ervaring in meer dan 40 sectoren. Ontdek hoe onze partners onze Sales Outsourcing diensten ervaren.

Onze Sales Outsourcing diensten

Onze klanten

Wij hebben sinds 2001 al 7000 bedrijven geholpen om hun groei ambities te verwezenlijken. Wilt u dat ook?

Hoe Sanela zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers

Als team coach customer service zorgt Sanela Music ervoor dat haar medewerkers (agents) en klant tevreden zijn. Via Skondras werken ze voor een grote energieleverancier die actief is op de Belgische markt. Klanten van deze...

Skondras en Smart Profile bundelen krachten

De twee marketingbedrijven Smart Profile en Skondras slaan de handen ineen. Smart Profile levert B2B-marketingdata, Skondras neemt de lead generatie voor zijn rekening. Door de twee expertises samen te voegen geniet de klant van een...

Skondras neemt het Duitse Marketingfaktur over

Op 1 september 2022 neemt de dienstverlener in verkoopoutsourcing SKONDRAS het Duitse Marketingfaktur GmbH uit Mönchengladbach over. Marketingfaktur is al 8 jaar actief in de B2B-sector op het gebied van sales outsourcing. De nadruk ligt...