Haal sales expertise in huis en behaal een maximaal rendement uit uw sales

Breng uw sales naar een hoger niveau met Skondras Sales Outsourcing. Door onze salesaanpak maken wij van uw verkoopteam een efficiënter sales team.

Telefonische prospectie is in de B2B een efficiënte manier om relatief snel hoog kwalitatieve afspraken te hebben én informatie te krijgen die erg waardevol is om prospectie op af te stemmen. Wij gebruiken 3 componenten: een sterke sales pitch, een eigen database en de juiste mensen. Welke lead generatie doen wij voor u?

De klantendienst kunt u gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Het voordeel is dat u flexibel kunt op- en afschalen in verschillende talen.

Ambitie zonder een strategisch plan levert niets op. Een goed sales plan omzetten in daadwerkelijke actie en leren uit resultaten levert een efficiënte sales organisatie op basis van feiten.

Nood aan extra ervaren sales medewerkers, maar beschikt u niet over de tijd en resources om de juiste sales specialist te vinden? Wij wel! Als sales recruitment consultant hebben wij alles in huis om de perfecte match te vinden!
Welke sales profielen kunt u bij ons inhuren?

Wij optimaliseren uw salesproces

Wie resultaten wil halen uit sales, moet elke stap in het salesproces goed uitvoeren. Skondras ondersteunt bij elke stap!

Groeien door Sales Outsourcing

 Heeft u kwalitatieve sales leads nodig?
 Wenst u leads om te zetten naar klanten?
 Wilt u een klantvriendelijke klantendienst?
 Bent u op zoek naar de juiste accountmanager, commerciële binnendienst medewerkers, sales manager of een sales director?
 Wenst u  uw salesaanpak aan te passen aan de omstandigheden?
 Wilt u flexibel kunnen op-en afschalen?
 Wenst u een klankbord met een sales specialist met ervaring in vele sectoren?

Profiteer van de kennis van onze Sales Professionals, met ervaring in meer dan 40 sectoren. Ontdek hoe onze partners onze Sales Outsourcing diensten ervaren.

Onze Sales Outsourcing diensten

Onze klanten

Wij hebben sinds 2001 al 7000 bedrijven geholpen om hun groei ambities te verwezenlijken. Wilt u dat ook?

B2B leads genereren? 5 praktische tips!

Het genereren van voldoende (en kwalitatieve) B2B leads is één van de grootste uitdagingen voor marketing en sales. Zonder leads geen klanten! Worstel jij ook met B2B leadgeneratie? In deze blog delen wij 5 praktische...

Strategietips voor B2B Lead Generatie

Als het gaat om het creëren van solide verkoop- en marketingstrategieën, dan staat B2B leadgeneratie nog altijd bovenaan in het lijstje van beschikbare tools voor bedrijven. Maar vaak is het stimuleren van leadgeneratie makkelijker gezegd...