LinkedIn B2B leadgeneratie oplossingen

Hoe ervaart u deze nieuwe realiteit?

Veel bedrijven kijken gelukkig ook weer voorzichtig naar hoe verder zodra het weer enigszins kan. Skondras helpt met het optimaliseren van uw sales door het aanbieden van LinkedIn B2B leadgeneratie oplossingen, ook tijdens deze crisis.

Hieronder treft u enkele voorbeelden hoe wij u tegen lage kosten kunnen ondersteunen om goed voorbereid te zijn op maximaal presteren zodra het weer kan.
Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bekijken hoe onze ondersteuning u kan helpen en kan bijdragen aan meer inkomsten in de huidige situatie.

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten kan uiteraard middels een telefoon-, zoom- of skype gesprek.

LinkedIn B2B leadgeneratie oplossingen

1. Uw 1e lijn LinkedIn netwerkcontacten aanvullen met adresgegevens

Iedere salespersoon heeft doorgaans een flinke bak aan 1e lijn netwerkcontacten. Maar hoe maak je daar snel contact mee? Berichten sturen kan maar soms wil je net even verder gaan. Skondras helpt om deze lijst te exporteren en vervolgens een splitsing te maken in niet interessante leads & relevante contacten. Alle relevante contacten worden aangevuld met de juiste bedrijfsgegevens. Hierdoor kun je snel en doeltreffend je doelgroep activeren.

Prijs vanaf: € 350,-

2. LinkedIn contacten 1 op 1 berichten versturen via LinkedIn

Social selling werkt maar het is ook gewoon veel werk. U bent druk met het draaiend houden van de salesoperatie. Daarom kunnen wij vanuit uw account 1 op 1 berichten versturen via LinkedIn. Uiteraard stemmen we de boodschap af op uw tone of voice en aanbod.

Prijs: € 450,- per 1000 contacten

3. LinkedIn selecties buiten uw eigen netwerk exporteren en aanvullen

Middels onze oplossing gaan wij selecties van relevante doelgroepen (al dan niet via Sales Navigator) samen met u maken, exporteren en aanvullen met alle relevante bedrijfsgegevens.

Prijs vanaf: € 650,- per 1000 contacten

4. Doelgroepen van contacten plus emailadres

Wij kunnen via een internationaal platform selecties van bedrijven en contactpersonen leveren. U kunt deze vervolgens met een emailcampagne heel gericht benaderen.

Prijs: € 575,- per 1000 contacten, € 250 voor opzet en uitvoer van een emailcampagne

5. B2B leadgeneratie door LinkedIn contacten cold & warm bellen

Uiteindelijk wilt u gekwalificeerde afspraken hebben met prospects om mogelijk new business te winnen. Skondras heeft 25 jaar ervaring in LinkedIn B2B leadgeneratie en het bellen met beslissers en kan u hierin perfect bijstaan. Wij kunnen u helpen om uw eigen netwerk te activeren; om bij hen en bij new business LinkedIn contacten afspraken te maken.

Prijs vanaf: € 4.750,-

Meer weten over hoe Skondras u kan helpen met B2B leadgeneratie? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!