Onze missie

Bedrijven ontzorgen omtrent hun sales en helpen bij omzetgroei.’ Met deze missie is Skondras in 2001 opgericht door Stijn Skondras. 

Over Skondras

Skondras werd in 2001 opgericht door Stijn Skondras met een duidelijke visie, nl. bedrijven ontzorgen omtrent hun sales en helpen bij omzetgroei.

De eerste dienst was lead generation en later werden andere sales diensten hieraan toegevoegd op vraag van de klanten.

Vandaag ondersteunt Skondras kleine, middelgrote en grote bedrijven lokaal en internationaal in alle West-Europese landen met lead generation, customer service, detachering van sales profielen en sales consultancy. U kunt kiezen voor een geïntegreerde sales ondersteuning van deze verschillende sales diensten of voor één specifieke dienst.

 

We hebben bewust gekozen om bedrijven in verschillende sectoren met hun sales te ondersteunen waardoor we een brede kijk op de markt hebben en een kruisbestuiving kunnen toepassen zonder vertrouwelijke informatie te delen. Hierdoor kunnen we zeer snel met bewezen oplossingen komen.

Onze dienstverlening

  1. Lead generation
  2. Customer service
  3. Inhuren van sales profielen
  4. Sales consulting

U kunt kiezen voor een geïntegreerde sales ondersteuning van deze verschillende sales diensten of voor één specifieke dienst. In Europa is Skondras dé pionier in het outsourcen van verschillende sales diensten in 40 diverse markten.

Onze visie

Sales is té belangrijk en té complex en heeft hierdoor nood aan sales professionals die ervoor zorgen dat er omzet is, verkooporders rendabel zijn, klanten tevreden zijn en de sales pro actief uitgevoerd wordt.

Stijn Skondras

Sales. Consider it Done

Wij zien onze klanten als partners en ondersteunen ze met hun lead generation, customer service, sales profielen en sales processen. Zodra onze partners met ons in zee gaan, kunnen ze de sales als ‘done’ beschouwen.

Meer over sales outsourcing

Hoe Sanela zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers

Als team coach customer service zorgt Sanela Music ervoor dat haar medewerkers (agents) en klant tevreden zijn. Via Skondras werken ze voor een grote energieleverancier die actief is op de Belgische markt. Klanten van deze...

Skondras en Smart Profile bundelen krachten

De twee marketingbedrijven Smart Profile en Skondras slaan de handen ineen. Smart Profile levert B2B-marketingdata, Skondras neemt de lead generatie voor zijn rekening. Door de twee expertises samen te voegen geniet de klant van een...

Skondras neemt het Duitse Marketingfaktur over

Op 1 september 2022 neemt de dienstverlener in verkoopoutsourcing SKONDRAS het Duitse Marketingfaktur GmbH uit Mönchengladbach over. Marketingfaktur is al 8 jaar actief in de B2B-sector op het gebied van sales outsourcing. De nadruk ligt...

Whitepaper over Sales Outsourcing

Hoe maak je je sales afdeling rendabeler?

Met onze tips & tricks ben je bijgeschoold over de huidige stand van zaken in de B2B-sales wereld.