Over Skondras

Salesstress wegnemen door stijgende verkopen te realiseren – met deze missie is Skondras in 2001 opgericht door Stijn Skondras. Inmiddels zetten vele professionals zich dagelijks in om bedrijven in West-Europa te ondersteunen op het gebied van Sales Outsourcing. En dat in meer dan 40 sectoren!

Onze missie

Salesuitdagingen en -stress omzetten naar voorspelbare omzet.
 Het salesteam voorzien van kwalitatieve leads (opportunities) door marketing & sales te integreren.
Sales talent stimuleren hun werkelijke potentieel optimaal te benutten.
De perfecte match tot stand brengen tussen sales talenten en bedrijven.

Onze visie

De samenwerking tussen marketing en sales is belangrijker dan ooit, vooral in B2B-sales. Maar hoe pak je dat aan? Lees meer over onze visie en ontdek hoe wij met onze klanten bouwen aan een moderne geïntegreerde marketing & sales organisatie, met als doel: voorspelbare, schaalbare omzet.

Sales. Consider it Done

Als Sales Outsourcing-bedrijf zien we onze klanten als partners. We ondersteunen ze door salesprocessen efficiënter te maken, kwalitatieve leads te genereren en de groeiambitie op korte en lange termijn te realiseren. Zodra onze partners met ons in zee gaan, kunnen ze sales als ‘done’ beschouwen.

Blog

Strategietips voor B2B Lead Generatie

Als het gaat om het creëren van solide verkoop- en marketingstrategieën, dan staat B2B leadgeneratie nog altijd bovenaan in het lijstje van beschikbare tools voor bedrijven. Maar vaak is het stimuleren van leadgeneratie makkelijker gezegd...

Gratis te downloaden: whitepaper over sales anno nu

Whitepaper over Sales Outsourcing

Meer winst maken. Hoe doe je dat?

Traditionele verkooptechnieken worden steeds minder effectief; ga mee met de nieuwste ontwikkelingen!
Lees het in het gratis whitepaper.