Pyxle partnership met Skondras voor sales uitbesteden België

Pyxle, de Sri Lankaanse toonaangevende aanbieder van software-oplossingen en systeemintegratie, opent 1 januari 2020 een Europees saleskantoor. Daarmee wil het bedrijf van de Tavistock Group zijn activiteiten in Europa grondig uitbreiden. Skondras, de referentie op het vlak van sales uitbesteden in de Benelux, gaat Pyxle adviseren en ondersteunen tijdens zijn Europese avontuur.

Wereldwijd beseffen bedrijven meer dan ooit dat een solide digitale strategie geen optioneel voordeel meer is, maar een absolute noodzaak. Samen gaan Skondras en Pyxle dankzij hun lokale aanwezigheid toonaangevende software-oplossingen en systeemintegratie beschikbaar maken voor de Scandinavische en West-Europese bedrijfswereld.

Partnership met lokale sales uitbesteden expertise

Om voort te bouwen op bestaande klantenrelaties in Scandinavië en een bredere Europese aanwezigheid te verwezenlijken, gaat Pyxle een partnership aan met Skondras. Dat is een in de Benelux gevestigd sales outsourcing-bedrijf met hoofdkantoren in Amsterdam en Hasselt en aanwezigheid in verschillende andere Europese landen.

Skondras helpt Pyxle bij het bepalen van zijn lokale messaging en positionering en bij het opzetten van zijn market intelligence – de basis voor een solide salesstrategie. Skondras implementeert ook Pyxle’s contactstrategie voor het genereren van gekwalificeerde leads, door middel van Inside Sales en Marketing Automation. Voor de opvolging en uitvoering van die salesstrategie gaan dedicated Pyxle-managers nauw samenwerken met Skondras’ uitgebreide best-in-class team van salesspecialisten.

De Benelux als hart

Pyxle heeft ervoor gekozen om zijn eerste Europese kantoor in de Benelux te openen, namelijk in Amsterdam. Stijn Skondras, CEO van Skondras: “De Benelux is met zijn hoogopgeleide, meertalige, multiculturele en digitaal competente workforce een magneet voor techbedrijven. En dankzij zijn centrale locatie biedt de regio de ideale verbinding met de grote markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. We kijken ernaar uit om ook samen met hen te doen wat we al voor zoveel andere klanten gedaan hebben: hen laten groeien via maximale en voorspelbare omzet.”

“We zijn erg enthousiast over onze Europese expansieplannen”, zegt Anura de Alwis, CEO van Pyxle. “Toen we zochten naar een partner om onze Europese uitbreiding mee vorm te geven, waren we erg gecharmeerd door Skondras’ Europese track record en hun snelle begrip van ons specifieke businessmodel. Ik kijk ernaar uit om door middel van ons partnership met Skondras meer snelgroeiende ondernemingen in Europa te bedienen.”

Over Pyxle

Pyxle is een van Sri Lanka’s toonaangevende aanbieders van software-oplossingen en systeemintegratie. Sinds zijn oprichting in 2003 gaat het partnerships aan met snelgroeiende bedrijven wereldwijd. Of het nu gaat om sterke startups of beursgenoteerde bedrijven, Pyxle gaat hun complexe zakelijke uitdagingen aan met cutting-edge software-oplossingen. Via experts op het vlak van software-ontwikkeling, business intelligence, technologie-operaties, procesautomatisatie en business process consultancy, ondersteunt Pyxle bedrijven bij het boosten van hun digitale transformatie en het verbreden en verbeteren van hun hun business.

Meer weten over hoe Skondras u kan helpen met het uitbesteden van sales? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

 

 

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!