Lead Generation

Telefonische prospectie is in de B2B een efficiënte manier om relatief snel hoog kwalitatieve afspraken te hebben én informatie te krijgen die erg waardevol is om je prospectie op af te stemmen. Wij gebruiken 3 componenten: een sterke sales pitch, een eigen database en de juiste mensen.

Meer leads door inside sales

Als u uw omzet wilt verhogen met nieuwe klanten, dan moet u vooreerst afspraken kunnen maken met prospects. Telefonische prospectie is in de B2B een efficiënte manier om relatief snel hoog kwalitatieve afspraken te hebben én informatie te krijgen die erg waardevol kan zijn om uw prospectie op af te stemmen.

Drie cruciale componenten die wij gebruiken zijn:

  1. De juiste medewerkers
  2. Sales pitch
  3. Databases met namen van de juiste bedrijven en contactpersonen

Wij maken een sterke sales pitch op, stellen onze database met geselecteerde adressen en contactpersonen ter beschikking, voeren de telefonische prospectie voor u uit, plannen de afspraken in uw agenda en informeren over de vele contacten die wij gehad hebben.

Welke lead generatie doen wij voor u?

 Telefonische prospectie B2B
 Koude prospectie B2B
 Warme prospectie B2B
 Kwalificatie van Marketing Qualified Leads (MQL) naar Sales Qualified Leads (SQL)

Voorbeeldprojecten

Sinds ons bestaan hebben wij veel bedrijven ondersteund met hen lead generation & customer care diensten. Dit zijn de verhalen van enkelen.

Wij werken al 7 jaar samen met Barracuda en zorgen voor de lead generatie B2B in de Benelux. Wij zorgen ervoor dat zij continu op de hoogte zijn van wat er gebeurt op de markt en plannen afspraken met prospects op het juiste moment in. Bekijk de video van Judah van Wees van Barracuda!

Met BP Europe hebben wij een samenwerking sinds 2015 en zijn wij hun small & medium sales team van de Benelux geworden. Met de verschillende sales taken (outbound, inbound, …) die wij voor BP uitvoeren, zijn wij van groot belang voor de verdere groei van BP.

Brainstorm met één van onze experts

Wilt u uw sales aanpak naar een hoger niveau tillen, maar weet u nog niet welk niveau bereikbaar is en hoe daar te geraken? Wij denken graag met u mee in een vrijblijvende brainstormsessie.

Dit zijn uw voordelen:
Sales advies van een ervaren sales expert
Breed inzicht in verschillende markten
Een kritische en relistische mening