Lead Generation

Telefonische prospectie is in de B2B een efficiënte manier om relatief snel hoog kwalitatieve afspraken te hebben én informatie te krijgen die erg waardevol is om je prospectie op af te stemmen. Wij gebruiken 3 componenten: een sterke sales pitch, een eigen database en de juiste mensen.

Meer leads door inside sales

Met onze bewezen aanpak vergroten wij uw omzet door het leggen van waardevolle contacten met potentiële klanten. Telefonische prospectie in de B2B-sector biedt een snelle en efficiënte manier om hoogwaardige afspraken te realiseren en waardevolle informatie te verkrijgen.

Onze drie kerncomponenten:

  1. Gekwalificeerd team: Ons ervaren team heeft diepgaande kennis van de B2B-markt en beschikt over de vaardigheden om doelgerichte gesprekken te voeren.
  2. Krachtige sales pitch: Wij ontwikkelen een overtuigende prospectieboodschap die naadloos aansluit op uw oplossingen.
  3. Uitgebreide Databases: Wij stellen zorgvuldig geselecteerde contactgegevens van relevante beslissers en bedrijven ter beschikking om uw prospectiecampagne te ondersteunen.

Onze Dienstverlening:

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opstellen van de prospectie-argumentatie, verschaffen toegang tot onze uitgebreide database en voeren namens u de telefonische prospectie uit. Daarnaast plannen wij afspraken direct in uw agenda en voorzien wij u van gedetailleerde rapportages over onze interacties.

Focus op beslissers:

Wij leggen de nadruk op het maken van afspraken met de beslissers binnen een bedrijf, om uw kansen op succes te maximaliseren.

Onze expertise:

Met jarenlange ervaring in B2B-leadgeneratie, bieden wij een bewezen aanpak om uw klantenbestand uit te breiden en uw omzet te verhogen.

Onze Diensten omvatten:

  1. Telefonische B2B-prospectie
  2. Koude B2B-prospectie
  3. Kwalificatie van Marketing Qualified Leads (MQL) naar Sales Qualified Leads (SQL)

Voorbeeldprojecten

Sinds ons bestaan hebben wij veel bedrijven ondersteund met hen lead generation & customer care diensten. Dit zijn de verhalen van enkelen.

Wij werken al 7 jaar samen met Barracuda en zorgen voor de lead generatie B2B in de Benelux. Wij zorgen ervoor dat zij continu op de hoogte zijn van wat er gebeurt op de markt en plannen afspraken met prospects op het juiste moment in. Bekijk de video van Judah van Wees van Barracuda!

Met BP Europe hebben wij een samenwerking sinds 2015 en zijn wij hun small & medium sales team van de Benelux geworden. Met de verschillende sales taken (outbound, inbound, …) die wij voor BP uitvoeren, zijn wij van groot belang voor de verdere groei van BP.

Brainstorm met één van onze experts

Wilt u uw sales aanpak naar een hoger niveau tillen, maar weet u nog niet welk niveau bereikbaar is en hoe daar te geraken? Wij denken graag met u mee in een vrijblijvende brainstormsessie.

Dit zijn uw voordelen:
Sales advies van een ervaren sales expert
Breed inzicht in verschillende markten
Een kritische en relistische mening