Customer Service

De klantendienst kunt u gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Het voordeel is dat u flexibel kan op- en afschalen in verschillende talen.

Hoe wij ondersteunen

  • Helpdesk inclusief technische ondersteuning
  • Incassodiensten
  • Behandeling van klachten
  • Retentie en tevredenheidsenquêtes
  • Crisismanagement
  • Bestellingen opnemen en opvolgen

Onze diensten

Welke diensten kunnen wij voor u doen?
Helpdesk

Onze klantenadviseurs behandelen inkomende oproepen en berichten, helpen de klanten telefonisch, per e-mail of chat, bieden een oplossing aan of sturen hen indien nodig door naar een specialist.

Technische ondersteuning

Laat je product het afweten en belt de klant om hulp? Of heeft de klant hulp nodig om het product te kunnen gebruiken? Onze adviseurs staan je klanten te woord, bieden een oplossing of sturen één van je techniekers ter plaatse om het probleem op te lossen.

Incassodiensten

Betalen klanten niet tijdig of zelfs helemaal niet? Dan kunnen wij hen bellen en aanmanen om de openstaande facturen alsnog te betalen.

 
Het vertrouwen van klanten terugwinnen

Klanten gaan om diverse redenen weg. Onze klantenadviseurs hebben de commerciële skills om de redenen van vertrek te begrijpen en een oplossing aan te bieden die een klant zou kunnen overtuigen om te blijven.

Behandeling van klachten

Retentie van klanten
Tevredenheidsenquêtes
Welkomst en tussentijdse oproepen

Trouwe klanten zijn van ontelbare waarde. Wij bellen je bestaande klanten op om hen te laten weten hoe zeer ze gewaardeerd worden. Wanneer we bellen met een leuke attentie, leert onze ervaring ons dat dit goede resultaten oplevert.

Crisismanagement
Terugroeping van producten

Op locatie en op afstand

Naast outsourcing van de klantendienst, is het mogelijk om customer service medewerkers bij ons in te huren. Zij versterken uw eigen commerciële team op uw eigen kantoor.  Vanuit Hasselt en Amsterdam werken wij voor de Belgische, Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse markt.

Wanneer kostprijs het belangrijkste criterium is, kunnen we tevens opereren vanuit onze vestigingen in Valencia en Belgrado.  Vanuit Valencia en Belgrado opereren wij op de Belgische, Nederlandse, Franse, Duitse, Engelse, Italiaanse en Oost-Europese markt. Onze medewerkers zijn native speakers, goed opgeleid en standvastig.

De werving en selectie doen wij lokaal waarbij de lokale wetgeving en arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn en wij een aantrekkelijk uurloon kunnen aanbieden.

Voorbeeldprojecten

Sinds ons bestaan hebben wij veel bedrijven ondersteund met customer care diensten. Dit zijn de verhalen van enkelen.

Voor de verzekeringsmaatschappij SFAM stond Skondras in om een oplossing te bieden voor alle vragen die hun klanten hadden.
AXA had een wijziging doorgevoerd in één van hun producten. Skondras werd ingeschakeld om klanten te faciliteren bij de vragen die ze hierover hadden.

Stel je voor dat je wilt tanken aan een tankstation en je tankkaart werkt niet. Voor Lukoil hebben wij o.a. deze oproepen beantwoord en klanten verder geholpen.

Voor energiebedrijf Poweronline (Mega) beantwoordt Skondras de e-mails van haar klanten en de beantwoorden wij de telefonische oproepen van klanten die gebruik willen maken van de voorwaarden van een groepsaankoop.

Brainstorm met één van onze experts

Wilt u uw sales aanpak naar een hoger niveau tillen, maar weet u nog niet welk niveau bereikbaar is en hoe daar te geraken? Wij denken graag met u mee in een vrijblijvende brainstormsessie.

Dit zijn uw voordelen:

  • Sales advies van een ervaren sales expert
  • Breed inzicht in verschillende markten
  • Een kritische en realistische mening