Ontdek de kracht van Skondras, bekijk onze cases

Skondras heeft een solide basis opgebouwd in de IT, farmaceutica, professionele dienstverlening, e-commerce, automotive, telecom, productie en energie. Wij leveren diensten aan in meer dan 40 branches. Wij bedienen kleine spelers in niche segmenten maar ook mondiale merken met Europese markttoegang. Veel klanten van ons zijn zeer ambitieus en leveren hun producten of diensten aan grote en diverse doelgroepen.

Onze klantenlijst bestaat uit een keur aan succesvolle grote, middelgrote en kleinere bedrijven zoals Dell Security, Bever Innovations, Barracuda, Accenture, Arvesta, The Collection Group, Crestron, Boehringer Ingelheim, bol.com, BP, Engie, HP, IBM, KPN, Lukoil, Nedap, Mercedes, Sick, Microsoft, Oracle, Pfizer, Proximus, Roche, Datapas, Sinus Jevi en meer.

Skondras als extended salesteam van QWIC: een groot succes

Skondras werkt als extended salesteam voor QWIC. Lees hoe de samenwerking tot stand kwam en hoe ze samen zorgen voor succes…. meer over QWIC.

Bever Innovations betreedt de Belgische markt

 

Willem Plandsoen was vanuit Skondras als Sales Consultant betrokken bij het vormgeven van de campagne. “Samen met Bever Innovations bepaalden we heldere …  meer over Bever Innovations

Dell Security behaalt doelen

 

Dell Security schakelde een aantal telemarketingbedrijven in, waaronder Skondras. Skondras wist zich van de concurrentie te onderscheiden door … meer over Dell Security.

Commercieel succes voor HP door de juiste vragen

Sinds 1997 is Skondras al de partner van HP voor dergelijke telemarketingcampagnes, gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB). De agents van … meer over HP.

De juiste opvolging in één campagne voor 1.500 leads

Op beurzen komt enorm veel publiek af. In het geval van Crestron hebben we het over de Integrated Systems Europe (ISE) beurs: de grootste beurs voor … meer over Crestron.

Geïntegreerde marktbenadering voor Datapas

De afgelopen jaren groeide Datapas met name door mond-tot-mond-reclame en via het eigen netwerk. Echter de behoefte ontstond om … meer over Datapas.

Succesvolle pilot marktbenadering Sinus Jevi

Sinus Jevi Electric Heating is specialist in elektrische verwarmingssystemen voor de industrie. Het bedrijf maakte de afgelopen jaren een … meer over Sinus Jevi

Succesvolle pilot Nedap in Nederland en België

Nedap ging in zee met Skondras om een pilotcampagne te draaien. Doel van deze campagne was om eindklanten in de zware industrie in … meer over Nedap.

Gratis te downloaden - lijst met klanten van Skondras

Download referentie sheet

Benieuwd naar meer succesverhalen? Vul uw gegevens in en ontvang de referentiesheet per e-mail.