Inhuren van Sales profielen

Nood aan extra ervaren sales medewerker, maar beschikt u niet over de tijd en resources om de juiste sales specialist te vinden? Wij wel! Als sales recruitement consultant hebben wij alles in huis om de perfecte match te vinden voor u!

Welke sales profielen kunt u bij ons inhuren?

 Account manager om bestaande klanten te beheren
 Account manager met huntingskills (new business developer)
 Key account manager
 Inside Sales medewerker (commerciële binnendienst)
Sales manager
Sales director

Sales medewerker inhuren of aanwerven?

Op basis van uw wensen en onze sales recruteringsexpertise, kiezen we samen de meest geschikte formule voor u. Wij bieden de volgende formules aan:

 Werving en selectie van sales profielen
 Inhuren van sales profielen

Werving en selectie van sales profielen

Er zijn minstens 15 verschillende sales profielen. Welke heeft u nodig? De sales vaardigheden screenen is specialistenwerk. Het loonpakket ziet er per sales profiel anders uit. Skondras kan de volledige werving en selectie voor u doen zodat u de juiste sales professional aanwerft tegen de juiste voorwaarden. Deze sales professional komt direct op uw payroll.

Inhuren van sales profielen

Deze sales professional staat op de loonlijst van Skondras en werkt gedurende een minimumperiode van drie maanden voor u.

Uw voordelen van deze formule zijn:

 Inhuren van de juiste sales specialist
 Een duidelijke all-inclusive vergoeding
 Makkelijk schaalbaar
 Geen personeelsadministratie
 Geen kosten bij ziekte

Na een periode van 12 maanden kunt u het sales profiel dat u bij ons ingehuurd hebt overnemen op uw payroll. Zo bent u zeker dat u de juiste sales medewerker in dienst heeft genomen die het verschil kan maken voor u.

Sales Academy

Binnen de Skondras Sales Academy leiden we zelf sales talent op. Digitale ontwikkelingen veranderen het speelveld razendsnel. We helpen junior professionals dan met de eerste belangrijke stappen in het vakgebied met salesvaardigheden en moderne verkooptechnieken. Denk aan: 

 • lead generatie
 • omschrijven en vinden van doelgroepen
 • social selling
 • account management
 • effectief presenteren
 • gebruik van CRM
 • opstellen van sales ratio’s
 • klanten behouden
 • slim een offerte opstellen
 • efficiënt digitaal rapporteren
 • correcte Nederlandse spelling en zakelijke communicatie


Bijblijven is cruciaal, maar vooroplopen is nog beter!

Sales Academy

Voorbeeldprojecten

Deze matches hebben we al tot stand gebracht met het inhuren van sales medewerkers.

Een Europese retail keten zocht acht Brand Embassadors en Sales Hunters in vijf landen. Wij leverden in twee weken tijd een volledig team op basis van ons huidige netwerk aan sales professionals.

Een IT hosting partij zocht een Sales Development Representative en een Marketing Coördinator. Wij leverden voor beide functies binnen drie weken twee kandidaten die ook aangenomen werden.

Een IT security specialist zocht al een jaar naar een ervaren salespersoon. Wij vonden binnen drie weken drie relevante kandidaten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag met je in een persoonlijk gesprek. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!