Onze visie op moderne B2B-sales

Sales in té belangrijk en té complex en heeft hierdoor nood aan sales professionals die ervoor zorgen dat er omzet is, verkooporders rendabel zijn, klanten tevreden zijn en de sales pro actief uitgevoerd wordt.

Iedereen kan van de koplopers in B2B-sales leren hoe zij hun omzetdoelstellingen realiseren op een succesvolle manier. De informatie, plannen en methodes die wij hebben is de basis van onze werkwijze.

Voordelen om Sales te outsourcen

Sales is een complexe materie. Denk aan het bekomen van de juiste adressen en contactpersonen, sales pitchen opmaken, welke prospectiemethode toepassen, offerte opstellen, opvolgen van de oferte, de offerte omzetten naar een bestelling, de bestelling intern briefen, welke sales ratio’s toe te passen, welke sales profielen zijn er nodig, hoe kunnen klanten contact opnemen, hoe omgaan met klachten, hoe kunnen klanten snel beantwoord worden, hoe wordt de marketing op sales afgestemd. Dit zijn zeer veel disciplines die door verschillende sales professionals moeten ingevuld worden.

Een klare kijk door een sales specialist helpt u een efficiënte sales structuur op te zetten of sommige sales disciplines met betere resultaten uit te voeren.

In dit geval kunt u één of meerdere sales disciplined (bijvoorbeeld lead generation, klantendienst, sales medewerkers) uitbesteden aan een sales organisatie zoals Skondras. Wij hebben de specialisten in huis om u te helpen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u uw sales aanpak naar een hoger niveau tillen, maar weet u nog niet welk niveau bereikbaar is en hoe daar te geraken?

Wij denken graag met u mee in een vrijblijvende brainstormsessie.

Dit zijn uw voordelen:

 Sales advies van een ervaren sales expert
 Breed inzicht in verschillende markten
 Een kritische en realistische mening