Sales Academy

Wil je hogerop komen binnen sales? Haal het maximale uit jezelf met de Sales Academy van Skondras. Digitale ontwikkelingen maken sales een steeds complexer en veeleisender vak. Wij leren je de nieuwste salesvaardigheden en verkooptechnieken, zodat jij alle expertise in huis hebt om de salestargets van B2B-organisaties te behalen. Nu, maar ook in de toekomst.

Het lesprogramma

 Social selling
 Inbound marketing
 Digital signing

Voordelen voor sales talenten

Wat zijn jouw ambities in de sales wereld? Binnen de Sales Academy geven wij jou alle tools om het beste uit jezelf te halen en te floreren als sales professional. Zo verpletter je keer op keer de salestargets van B2B-organisaties.

 Geef je carrière een vliegende start
 Haal het maximale uit jezelf
 Verbeter je positie op de arbeidsmarkt
Zet jouw sales talent in om bedrijven te ondersteunen

Voordelen voor bedrijven

Op alle niveaus, van leadgeneratie en customer service tot cross- en upselling, zijn de best practices veranderd. Wil je je concurrenten een stap voorblijven? Dan heb je bredere én diepgaandere expertise nodig. En dát is precies wat onze sales talenten jou bieden.

 Haal kwalitatief sales talent in huis met moderne vaardigheden
 Profiteer van de nieuwste verkooptechnieken
 Genereer betere leads door een geïntegreerde marketing & sales aanpak

Meer weten over de Sales Academy? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd en ontvang je graag meer informatie over de Sales Academy van Skondras? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken graag wat de beste vervolgstap is voor jouw salescarrière.