Succesvol met onze outbound sales methode

Bedrijven zien verkoop als deel van hun core business. Skondras gaat hiermee akkoord maar de realiteit is vaak anders. Ongeacht de goede bedoelingen zijn de meeste bedrijven bezig met het verbeteren en leveren van producten of diensten, niet met het verkopen hiervan. Outbound sales, leads genereren, cross- and upselling, klant retentie zijn sales begrippen waar doelen aan gekoppeld worden maar zelden worden deze objectieven behaald. Dit levert continu stress op.

Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Voor de bedrijven betekent dit producten en diensten ontwikkelen en leveren. Voor Skondras betekent dit uw producten en diensten verkopen en hierdoor uw stress verminderen. De juiste flexibele outbound sales methode, de juiste outbound sales specialisten, het juiste moment en intensiteit zorgen voor een succesvolle verkoop.

Outbound sales talenten van wereldklasse maken het verschil

De innovatie in sales gaat razend snel. Denk aan data intelligence, machine learning. Deze innovaties hebben 1 ding nodig dat een wereld van verschil maakt, nl. sales talenten.

Mensen gebruiken de innovaties én maken het verschil.

Een rapport van McKinsey bevestigt onze stelling. Bedrijven met het juiste sales profiel op de juiste plaats zijn succesvoller. Het louter inhuren van sales talenten is niet voldoende. Je moet deze talenten continu opleiden on the job. 65% van hetgeen dat ze on the job leren blijft bij terwijl dit bij klassikale opleidingen slechts 10 tot 32% is. Voor vele bedrijven is dit een struggle.

Onze “Sales. Consider it done” methode is een partner oplossing waarbij Skondras steeds de beste sales methode toepast, met de juiste mensen, op het juiste moment en met de juiste intensiteit. Skondras staat hierbij langs de klant om telkens de beste sales resultaten te behalen.

Sales werkt 24/7!

Er zijn geen vakantiemomenten in sales tenzij u geen activiteit meer heeft.

Van 1 januari tot en met 31 december moet uw sales ondersteuning optimaal zijn. Denk aan lead generatie, up- en cross selling, klantentevredenheid, contactgegevens verifiëren, klantenrelaties versterken, productaanbod verbeteren, analyse van de markt en de concullega’s, aanpassen van de sales methode, sales opleidingen,…

Wij wensen u een optimale verkoop!

Meer weten over hoe Skondras u kan ondersteunen bij uw outbound sales? Neem dan gerust contact op met ons.

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Waarom is klantenservice zo belangrijk?

De belangrijkste troef van jouw bedrijf zijn natuurlijk jouw klanten. Je hebt daarom niet alleen een strategie nodig om nieuwe klanten binnen te halen, maar ook een om ze vast te houden en transformeren tot...

5 situaties waarin je extern verkoopadvies kunt gebruiken

Voor de meeste bedrijven is sales van levensbelang. Als je team geen deals kan sluiten, dan drogen je inkomsten gauw op. Een ervaren sales consultant kan je verkoopprocessen radicaal herzien en je voorzien van het...

Hoe Sanela zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers

Als team coach customer service zorgt Sanela Music ervoor dat haar medewerkers (agents) en klant tevreden zijn. Via Skondras werken ze voor een grote energieleverancier die actief is op de Belgische markt. Klanten van deze...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!