Sales outsourcing? Dit levert het op!

Waar vindt u de juiste adressen van uw doelgroepen? Wie doet prospectie op deze doelgroepen? Wie volgt de leads op? Wie managet de klanten? Is uw klantendienst top? Verloopt de sales efficiënt genoeg? Wordt uw sales team juist aangestuurd? Heeft u op bepaalde momenten teveel en op andere momenten te weinig salesmensen? Vele vragen die opgelost worden door het inhuren van sales professionals met de juiste skills.  Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende brainstormsessie aan. 

Waarom sales outsourcen?

  • Flexibiliteit
  • Hoogste kwaliteit
  • Goedlopende sales organisatie

Flexibiliteit

U huurt enkel de sales in die u nodig heeft en voor de periode dat u deze nodig heeft. (zoals data, prospectie, klantendienst, sales personen en advies). Uw sales ondersteuning wordt flexibel aangepast aan de situatie waardoor u altijd de juiste sales mix heeft. Sales outsourcing is goedkoper dan met vaste middelen en mensen te werken. U kunt zich focussen op uw core business en de operationele sales. De sales resultaten met advies krijgt u van ons aangeleverd. 

Hoogste kwaliteit

Een specialist weet meer dan een generalist. Naarmate het verkoopproces geavanceerder wordt, is een enkele verkoper niet langer in staat om alle verkoopgerelateerde taken zelf uit te voeren. Prospectie, face2face gesprekken, opmaken van offerten, closen, customer management. Dat is de reden waarom er verschillende nieuwe rollen op de markt zijn verschenen. Onderzoekers, dataspecialisten, writers sales pitchen, inside sales, customer service, sales strategen, SDR’s, BDR’s – zijn in één domein van de verkoop specialist geworden.

De juiste combinatie geeft de hoogste kwaliteit en een veel hoger rendement dan dat één sales persoon die alle taken moet uitvoeren. Sales outsourcing geeft u met zekerheid het hoogste rendement.

Goedlopende sales organisatie

Specialisten kennen hun vak en hebben minder aansturing nodig. Als deze specialisten allemaal van één sales bedrijf komen dan wordt alles gemonitord door Skondras en verloopt uw sales gestroomlijnd. Hierdoor heeft u maar één contactpersoon heeft die de operationele taken aanstuurt en de resultaten en acties met u bespreekt. 

U kunt ook enkel lead generation-, customer service- of sales personen inhuren die uw sales team ondersteunen. Ook hier werkt u met specialisten in hun vak die uw sales organisatie zullen versterken. Geniet van het gemak van sales outsourcing.

Sales advies op maat? Vraag een brainstormsessie aan

Wilt u ontdekken welke voordelen sales outsourcing voor u kan opleveren? Onze specialisten staan ter beschikking. Neem contact met ons op!