B2B sales uitbesteden? Dit levert het op!

Waar vindt u de juiste adressen van uw zakelijke doelgroepen? Wie doet telemarketing op deze b2b doelgroep? Wie doet de acquisitie? Wie managet de klanten? Is uw klantendienst top? Verloopt de b2b sales efficiënt genoeg? Wordt uw sales team juist aangestuurd? Heeft u op bepaalde momenten te veel en op andere momenten te weinig salesmensen? Vele vragen die opgelost worden door het inhuren van sales professionals met de juiste skills.

Waarom b2b sales uitbesteden?

  • Flexibiliteit
  • Hoogste kwaliteit
  • Goedlopende sales organisatie

Flexibiliteit

U huurt enkel de sales in die u nodig heeft en voor de periode dat u deze nodig heeft. (zoals data, prospectie, klantendienst, sales personen en advies). Uw b2b sales ondersteuning wordt flexibel aangepast aan de situatie waardoor u altijd de juiste sales mix heeft. Acquisitie van nieuwe b2b klanten is goedkoper dan met vaste middelen en mensen te werken. U kunt zich focussen op uw core business en de operationele sales. De prospecten krijgt u van ons aangeleverd.

De hoogste kwaliteit

Een specialist weet meer dan een generalist. Naarmate het verkoopproces geavanceerder wordt, is een enkele verkoper niet langer in staat om alle verkoopgerelateerde taken zelf uit te voeren. Telefonische prospectie, face2face gesprekken, opmaken van offerten, closen, customer management. Dat is de reden waarom er verschillende nieuwe rollen op de markt zijn verschenen. Onderzoekers, dataspecialisten, writers sales pitchen, inside sales, customer service, sales strategen, SDR’s, BDR’s – zijn in één domein van de verkoop specialist geworden.

De juiste combinatie geeft de hoogste kwaliteit en een veel hoger rendement dan dat één sales persoon die alle taken moet uitvoeren. Het uitbesteden van b2b sales geeft u met zekerheid het hoogste rendement.

Goedlopende sales organisatie

Specialisten kennen hun vak en hebben minder aansturing nodig. Als deze specialisten allemaal van één sales bedrijf komen dan wordt alles gemonitord door Skondras en verloopt uw sales gestroomlijnd. Hierdoor heeft u maar één contactpersoon heeft die de operationele taken aanstuurt en de resultaten en acties met u bespreekt. 

U kunt ook enkel lead generation-, customer service- of sales personen inhuren die uw sales team ondersteunen. Ook hier werkt u met specialisten in hun vak die uw sales organisatie zullen versterken. Geniet van het gemak van het uitbesteden b2b sales.

B2B sales op maat? Vraag een brainstormsessie aan

Moeite met het behalen van de sales doelstellingen? Besteed uw b2b sales uit aan Skondras! Lees 3 redenen om uw b2b sales (gedeeltelijk) uit handen te geven.