Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een samenwerking op maat!

“We doen actief aan klantwerving door onze callagents te laten inspelen op de veranderende autofiscaliteit die vanaf 1 juli 2023 in werking treedt voor België.”

BYD goes Belgium …

BYD (Build Your Dreams) bestaat al sinds 1995 in China, maar startte pas eind oktober 2022 zijn activiteiten hier bij ons. “Momenteel biedt BYD in België drie modellen aan en hebben ze onlangs nog twee extra modellen voorgesteld, die beschikbaar zullen zijn vanaf de zomer.”

Verkoopdoel als startpunt

De Belgische markt veroveren? Dat doen ze met behulp van Skondras. BYD stelde een verkoopdoel van 2.000 voertuigen in 2023 voorop, mikkend op een goede 90% bedrijfswagens. Daarin speelt ons prospectieteam een grote rol.

Callagents leggen via deze fiscaal interessante binnenkomer telefonische afspraken vast met fleetverantwoordelijken en zaakvoerders die de switch naar elektrisch maken. Slim gespeeld voor een salesboost!

Detachering, check!

Collega Tim Van Hoof werd gedetacheerd als Fleet Business Development Manager om BYD te helpen bij het opvolgen van afspraken en het sluiten van deals.

Het resultaat? “De hitratio is met grote flair bereikt en het project loopt op (elektrische) wieltjes. Met 40 vestigingen wereldwijd en maar liefst 29.000 werknemers zijn we trots dat we een snelgroeiende speler als BYD succesvol konden bijstaan hierin.”

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!