Sales Focus Inc. breidt wereldwijd bereik uit door samenwerking met Skondras

Sales Focus Inc. en Skondras kondigen een strategisch, internationaal partnerschap aan om bedrijven in zowel Noord-Amerika als Europa uitgebreide sales outsourcing mogelijkheden te bieden.

CHARLESTON, SC – Sales Focus Inc. (SFI), de pionier op het gebied van sales outsourcing, heeft een wereldwijd partnerschap aangekondigd met Skondras, een internationaal sales support bedrijf met kantoren in België, Nederland, Duitsland en Spanje. Dit partnerschap brengt twee van de meest gerespecteerde en langst bestaande sales outsourcing bedrijven in de industrie samen met als doel het leveren van uitzonderlijke service aan klanten over de hele wereld.

Met bijna 50 jaar gecombineerde ervaring hebben zowel Sales Focus als Skondras een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige, resultaatgerichte sales outsourcing diensten aan klanten in alle sectoren. Door samen te werken kunnen beide bedrijven hun expertise en middelen inzetten om klanten een breder scala aan oplossingen en diensten te bieden die hen helpen hun verkoop- en omzetdoelstellingen te bereiken.

Dit partnerschap vergroot het bereik en de mogelijkheden van beide bedrijven over de internationale grenzen heen. Sales Focus was in 1998 pionier op het gebied van sales outsourcing in de Verenigde Staten, terwijl Skondras al meer dan 20 jaar toonaangevend is op het gebied van outsourcing van sales in Europa. Door hun krachten te bundelen kunnen beide bedrijven hun klanten een echt mondiaal perspectief bieden, samen met lokale expertise en ondersteuning.

“We zijn verheugd om met Skondras samen te werken en onze gezamenlijke expertise en mogelijkheden samen te brengen”, zegt Sale Focus Inc. Sales Director Zach Horwath over de wereldwijde samenwerking. “Samen zetten we ons in om onze klanten uitzonderlijke service te bieden en we geloven dat ons partnerschap ons in staat zal stellen om de komende jaren nog meer succes te boeken.”

“Deze continentale aanpak garandeert bedrijven dat zij hun sales goed voor elkaar krijgen door Sales Focus in de VS en Skondras in Europa”, aldus Skondras CEO Stijn Skondras. “Omdat sales belangrijk is, moet de aanpak goed gebeuren. De marktbenadering in de VS is anders dan in Europa. Het kost Sale Focus en Skondras vele jaren om hun diensten in een ander continent op te bouwen. Daarom hebben beide partijen besloten hun kennis te bundelen, waardoor een partnerschap van experts ontstaat dat rechtstreeks aan klanten kan worden aangeboden.”

De samenwerking tussen Sales Focus en Skondras is een belangrijke ontwikkeling in de sales outsourcing industrie waarbij beide bedrijven zich inzetten om samen te werken om uitzonderlijke resultaten te leveren voor hun klanten.

 

Sales Focus Inc.

Sales Focus, Inc. (SFI) was in 1998 pionier op het gebied van sales outsourcing. SFI werft, traint en beheert succesvolle verkoopteams op basis van een snelle verbetering van de omzetprestaties van haar klanten. SFI gebruikt zijn bewezen S.O.L.D.™-methodologie om een verkoopplan op te stellen, het plan uit te voeren en inside sales of outside sales teams te beheren die uitblinken in klantenwerving op elke markt. Sales Focus garandeert de lancering van een verkoopprogramma van elke omvang binnen elke sector in 45 dagen of minder.

VOOR ONMIDDELLIJK CONTACT:

Angelica Iglesias
Marketing Coördinator
Sales Focus Inc.
7301 Rivers Ave, Suite 120
North Charleston, SC 29406
aiglesias@salesfocusinc.com

 

Skondras

Skondras is sinds 2001 actief in de verkoop en heeft 4 specifieke verkoopdiensten, namelijk klantenservice, leadgeneratie, uitbesteding van commerciële profielen en verkoopadvies. Voor kleine, grote, lokale en internationale bedrijven zijn wij in staat geweest hun omzet te verhogen, hun klantenservice te excelleren op een kostenefficiënte manier met behulp van technologie en mensen. In elke markt kan Skondras haar klanten ondersteunen.

VOOR ONMIDDELLIJK CONTACT:

Stijn Skondras, CEO Skondras Group
Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt, Belgium
stijn@skondras.be

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!