Sales consulting: laat je adviseren

Je bent goed in wat je doet. Maar sales is echt een vak apart. Heb je groeiambities, maar lukt het niet om deze in te vullen? Dan is jouw vraagstuk bij ons in goede handen! Laat je door ons adviseren. Ons profiel: 21 jaar ervaring in prospectie b-t-b en meer dan 7.000 projecten bij vele honderden bedrijven. We zijn enorm trots op onze klantwaardering! Onze methode: de juiste medewerkers, de juiste sales pitch, goede databases en een focus op kwalitatieve afspraken. We staan klaar om jou te ondersteunen. Vraag een vrijblijvende brainstorm aan en ontdek waarom onze aanpak ook voor jou werkt.

Nieuwsgierig naar onze aanpak, maar nog niet toe aan een kennismaking? Download dan onze whitepaper “Maak van je verkoopteam een sales machine”.

Onze klanten aan het woord

Hoe BDO Digital groeit dankzij Skondras

BDO Digital ging met Skondras de samenwerking aan om een constante toevoer van sales qualified leads te genereren. Daarnaast is het ook aan Skondras de taak… meer over BDO Digital

Hoe DR Logistics aan tafel komt bij potentiële klanten

Samenwerken met Skondras levert DR Logistics een goed gevulde agenda met salesafspraken. Zet DR Logistics aan tafel bij een potentiële klant, en ze zijn overtuigd van… meer over DR Logistics.

Bever Innovations betreedt de Belgische markt dankzij Skondras

Willem Plandsoen was vanuit Skondras als Senior Consultant betrokken bij het vormgeven van de campagne. “Samen met Bever Innovations bepaalden we heldere …  meer over Bever Innovations

Onze aanpak

Jouw organisatie is ons vertrekpunt. Welke producten, diensten bieden jullie aan, aan welke bedrijven, welke zijn jullie USP’s, waarom zou een bedrijf voor jullie oplossingen moeten kiezen, wanneer mag een afspraak niet gemaakt worden, welke informatie hebben jullie nodig om een afspraak voor te bereiden, voor wie maken we de afspraken. Op basis hiervan stellen wij een sales pitch op en zoeken we de juiste bedrijven en contactpersonen die we zullen contacteren. Deze worden afgestemd met jullie klantenbestand. 

De volgende stap is de selectie van de juiste inside sales in ons prospectie-team. Als laatste stap in de voorbereiding bespreken we de rapportering en wanneer de prospectie-campagne geslaagd zal zijn. Nu start de prospectie. De resultaten worden iedere dag opgevolgd en er is zeer frequent contact.

Onze klanten

Wij hebben in meer dan 21 jaar tijd al honderden bedrijven geholpen om hun groei-ambities te verwezenlijken. Download onze referentiesheet voor een compleet beeld van onze klanten.

Kies ook voor Skondras

Sales uitbesteden? Vraag een gratis brainstormsessie aan

Benieuwd welke voordelen sales uitbesteden jou kan opleveren?  Wij denken graag met je mee in een vrijblijvende brainstormsessie.