Meer omzet en winst door telemarketing

Consider it done!

B2B telemarketing is nog altijd de effectiefste manier om gekwalificeerde B2B leads te genereren. B2B telemarketing door ons telemarketingbureau geeft u de beste garantie op leads en dus op meer omzet en winst. Wij starten met een advies op strategisch niveau en zullen onze expertise vervolgens inzetten om de operationele uitvoering tot een succes te maken. Bij Skondras draait alles om resultaat, elke dag weer. Wij bewijzen elke dag weer onze meerwaarde voor klanten. implementation a success. At Skondras it’s all about results, every day. Every day we prove our added value for customers. 

Kwaliteit in balans met kwantiteit

Bij ons staat de kwaliteit centraal, de kwaliteit van het gesprek en de kwaliteit van de lead. Het succes van een campagne zit in een gezonde balans van kwaliteit en kwantiteit. Met meer dan 2500 uitgevoerde business to business projecten in 18 jaar kunnen wij het verschil voor u maken.

Omzetgroei in maanden – niet in jaren

Telkens wijst onderzoek het weer uit. Telemarketing is nog altijd de meest kosteneffectieve wijze om uw doelgroep te benaderen. Mits gedegen uitgevoerd, krijgt u inzicht in uw doelgroep én concrete leads die u meer omzet en winst opleveren. Wij zetten in ieder campagne uw belang centraal om het maximale resultaat te behalen. We beloven geen gouden bergen. Wij maken onze beloftes waar.

Minimizing Stress by Simplifying Sales

Door sales geheel of gedeeltelijk over te nemen.

 

100% focus op het behalen of verbeteren van resultaat.

 

Ideaal voor bedrijven die ondersteuning zoeken in expansie naar andere Europese landen.

Blog

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Gratis te downloaden: whitepaper over sales anno nu

Whitepaper over sales outsourcing

Hoe zorgt u ook voor meer winst?

Traditionele verkooptechnieken worden steeds minder effectief; ga mee met de nieuwste ontwikkelingen!
Lees het in het gratis whitepaper 

Gratis tips & Whitepapers

Wees de eerste die de laatste ontwikkelingen in de sales business te zien krijgt, de do’s and don’ts van andere b2b-verkoopprocessen en onze laatste whitepapers met verkooptips. Het is gratis en geheel vrijblijvend.