Hoe Sanela zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers

Als team coach customer service zorgt Sanela Music ervoor dat haar medewerkers (agents) en klant tevreden zijn. Via Skondras werken ze voor een grote energieleverancier die actief is op de Belgische markt. 

Klanten van deze energieleverancier stellen de hele dag door vragen over verschillende kanalen. Alle agents van Skondras in het customer service team beantwoorden alle vragen naar tevredenheid en lossen problemen voor de klanten op. Sanela verdeelt zorgvuldig alle taken tussen de verschillende agents en ziet erop toe dat zij allemaal hun target behalen.

Passie voor de job

In de zes jaar dat Sanela voor Skondras werkt, staat ze nog steeds met passie op de werkvloer. Ze voelt zich er thuis en ervaar Skondras als een echte familie. Met name de constante uitdaging zet haar elke dag op scherp. “Het is altijd de uitdaging om het doel van de klant te behalen. We werken met een bepaalde contributie en iedere dag moeten die cijfers worden behaald. Ook de nieuwe veranderingen in het veld moet je blijven volgen en rekening mee houden om de klant zo goed mogelijk te helpen”.

Sanela Music

Klaarstomen voor het vak

Om nieuwe medewerkers klaar te stomen voor het vak, biedt Skondras een opleiding aan. “Je leert over de verschillende programma’s waar de leverancier mee werkt en krijgt kennis over de energiemarkt en energieprijzen. Ook leer je over de tools waar we mee werken en hoe je een factuur moet inzetten.”

“Omdat je als customer service agent aan de slag gaat, moet je natuurlijk ook weten hoe je bepaalde problemen moet oplossen. Bijvoorbeeld als het gaat om een terugbetaling. Je moet dan aanvragen doen en macro’s opstellen om naar de backoffice te sturen”. Er is dus veel kennis nodig om de klant goed te servicen.

Familie sfeer

Sanela benadrukt de sfeer bij Skondras in Hasselt. “Het is als thuiskomen bij familie. Een plaats waar naar je geluisterd wordt”. Deze sfeer zorgt er tegelijkertijd voor dat er ook altijd naar de klanten geluisterd wordt en iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Deel dit bericht

Maak kennis met ons!

Laat u ontzorgen en helpen
bij uw omzetgroei. Op basis van uw vraagstuk laten we u de mogelijkheden zien.

Stijn Skondras – Oprichter

Onze meest recente artikelen

Elektrisch automerk BYD scoort dankzij Skondras

BYD fabriceert 100% elektrische (vracht)wagens, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer. Een veelbelovende speler op deze concurrentiële groeimarkt, maar qua detachering en prospectie konden ze nog wel wat hulp gebruiken … Skondras to the rescue, met een...

Voorkom veelgemaakte fouten in B2B-leadgeneratie!

De 3 grootste fouten onthuld Heb jij je ooit afgevraagd waarom sommige B2B-leadgeneratie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren? In dit artikel onthullen we de drie grootste fouten die organisaties maken bij het vinden, converteren en...

Maak kennis met ons

Vrijblijvende kennismaking

Uw uitdaging staat centraal! We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Onze uitgangspunten zijn ontzorgen en omzetgroei van uw organisatie. Hopelijk tot binnenkort!